Technical Coordinator Library (System Design)

Richtlijnen en interne opleiding | xSD Systems Designer modellen | Opzetten bibliotheek klant

Zorg jij er voor dat de bibliotheek van onze klant goed opgezet en gevuld wordt? Ben jij iemand die richtlijnen ophaalt bij de klant en in onze interne organisatie daar effectief mee aan de slag gaat? Wij zoeken een secure en proactieve Technical Coordinator  voor de Systems Design modellenbibliotheek van onze klant.

Wie zijn wij

Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, of alleen op lage snelheid. De 25 experts van Sintecs snappen precies wat er speelt binnenin de boards en ontwerpen elektronica die wél werkt.

Sintecs zoekt continu naar nieuwe uitdagingen. Op die manier houden we onszelf scherp, en kunnen wij elektronica ontwerpen tot op de grens wat technisch mogelijk is. "Designing on the edge" noemen we dat.

Jouw rol als Technical Coordinator Library

Voor één van onze klanten maken wij een bibliotheek (xSD Systems Designer) met modellen van alle modules (o.a. PCBAs, sensoren, actuatoren) en connectoren die ze in hun assortiment hebben. Hiermee kan deze klant sneller en betrouwbaarder grote en ingewikkelde systemen ontwerpen, waarbij ze veel verschillende modules met verschillende functies aan elkaar koppelen (multi-board systems design). Het vullen van de bibliotheek willen wij verder professionaliseren en optimaliseren, samen met onze klant en onze collega’s in Minsk.

Het is jouw rol om de richtlijnen van de klant te concretiseren en in duidelijke (Engelse) taal vast te leggen, waarna je dit vervolgens vertaalt richting jouw collega’s in Minsk en ze hierbij optimaal ondersteunt, stuurt en opleidt. In dit proces ben jij continu het aanspreekpunt en vraagbaak tussen de klant en Sintecs, tot en met de definitieve versie(s) van de richtlijnen. Je treedt regelmatig in contact met de klant voor reviews en wanneer er daarna wijzigingen nodig zijn, organiseer je dat ook.

Je werkt 2 dagen per week in Veldhoven en de rest van de week in Hengelo. Op incidentele basis kan het zijn dat je in Minsk bent.

Wat breng je mee

  • Minimaal een afgeronde technische hbo opleiding
  • Achtergrond in (elektro)techniek
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
  • Actuele ICT kennis en ervaring (Office)
  • Ervaring met Mentor Graphics xSD Systems Designer is een pré

Je herkent jezelf in

  • Je bent doortastend, vasthoudend en assertief
  • Je communiceert helder met een open en nieuwsgierige houding
  • Je bent analytische sterk en zoekt altijd naar mogelijkheden
  • Je werkt gestructureerd, planmatig en nauwkeurig

Wat bieden wij

Vanuit Hengelo (OV) biedt Sintecs een moderne, open en inspirerende werkomgeving met veel interactie tussen de gebruikers. We hebben een deskundig en hecht team; er wordt vaak tussen de middag gewandeld, veel gepraat over techniek en op de vrijdagmiddag gezellig geborreld. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform en staat Sintecs open voor flexibele werktijden.

Meer info

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Inès Nijman, tel. 074-2555713.

Interesse gewekt?

Wij ontvangen graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar jobs@sintecs.nl, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat Sintecs jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van Sintecs verwijderd.

Sintecs verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.

Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.