+31 74 2555 713 info@sintecs.nl
  • > English
  • info@sintecs.nl

   +31 74 2555 713

   expertises

   Design Review & Analyse

   Met onze expertise Design Review & Analyse, helpen we je om jouw hardware design in topvorm te krijgen. We gaan nu niet zelf een design maken, maar kijken kritisch naar jouw ontwerp. We geven tips hoe het design kan worden verbeterd, ontdekken waar het huidige ontwerp echt niet gaat werken en we kunnen voor bepaalde aspecten een kwaliteitskeurmerk afgeven. Op deze manier heb je meer zekerheid dat je eerste prototype echt gaat werken. Dit scheelt veel frustratie, kosten en doorlooptijd.

    

   Design Review

   Bij een design review kijken onze meest ervaren engineers met een frisse blik kritisch naar jouw ontwerp. Daarbij bekijken we in detail zowel het schema als de PCB layout. Omdat onze engineers dag in dag uit met uiteenlopende complexe designs bezig zijn, hebben ze veel ervaring met wat goed werkt en wat er mis kan gaan. Voor al veel klanten hebben we zo kritische fouten uit het design weten te halen.

    

   Analyse; Signal Integrity & Power Integrity

   Met behulp van analyses kunnen we nog dieper in het board kijken. Hierbij simuleren we het gedrag van signalen in de PCB. In de Hyperlynx tool van Mentor Graphics worden alle details meegenomen, inclusief de stack-up van de PCB, het type via’s dat is gebruikt en de eigenschappen van de IC package. Meestal voeren we Signal Integrity (SI), Power Integrity (PI), timing en crosstalk analyses uit. Vervolgens kan de PCB layout zo worden aangepast dat het board perfect werkt. Voorafgaand aan de layout kunnen we met een topologie studie helpen de juiste geheugen architectuur te kiezen.

    

   DfM / DfA

    De laatste stap voor het bestellen van een prototype is vaak het uitvoeren van een DfM (Design for Manufacturing) en DfA (Design for Assembly) analyse. Bij een DfM analyse bekijken we of een PCB goed geproduceerd kan worden en bij een DfA analyse bekijken we of de componenten goed op de PCB kunnen worden geplaatst. Deze analyses zorgen er voor dat je zeker weet dat de hardware goed geproduceerd kan worden en dat het risico op uitval in productie wordt geminimaliseerd. Onze jarenlange DfM en DfA expertise hebben we in een uitgebreide set regels gevat, die we met behulp van het Valor NPI platform van Mentor Graphics op het PCB ontwerp loslaten.