+31 74 2555 713 info@sintecs.nl
  • > Nederlands
  • info@sintecs.nl

   +31 74 2555 713

   sintecs is looking for:

   PCB Designer / PCB Layout Engineer

   HIGH-END PCB ONTWERPEN | AFWISSELENDE OPDRACHTEN

   Heb jij een passie voor uitdagende high-end, high-speed PCB ontwerpen? Ben jij een ervaren layout engineer, of zou jij dit willen worden?

   Wie zijn wij?

   Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, of alleen op lage snelheid. De 25 experts van Sintecs snappen precies wat er speelt binnenin de boards en ontwerpen elektronica die wél werkt.

   Sintecs zoekt continu naar nieuwe uitdagingen. Op die manier houden we onszelf scherp, en kunnen wij elektronica ontwerpen tot op de grens wat technisch mogelijk is. “Designing on the edge” noemen we dat.

   Jouw rol als PCB Ontwerper / PCB Layout Engineer

   Als onderdeel van het PCB layout team ben je verantwoordelijk voor het opzetten, detailleren en onderhouden van layouts voor onze opdrachtgevers in een aantal verschillende tools (o.a. Mentor Expedition, Mentor PADS, Altium). In overleg met de projectmanager en de hardware engineer maak je zelfstandig de vertaalslag van ontwerp/design naar PCB layout ontwerpen, die aan de verwachtingen voldoen.

   Je projecten zijn afwisselend. Het merendeel van de projecten voer je uit op ons kantoor in Hengelo en sommige projecten op locatie van de klant. De rode draad in nagenoeg al je PCB ontwerpen is dat het uitdagende high-end, high-speed projecten zijn.

   Als layout engineer werk je nauw samen met je collega’s uit de andere disciplines, zoals hardware engineers en Signal en Power Integrity engineers om tot een robuust ontwerp te komen. Het is in deze functie belangrijk dat je dus goed kunt samenwerken, maar ook zelfstandig. Op het eind krijgt je ontwerp nog DFM/DFA check en eventuele bevindingen daaruit verwerk je voordat je ontwerp naar de PCB manufacturer gaat.

   Wat breng je mee?

   • Een afgeronde mbo/hbo opleiding in de richting elektronica
   • Ervaring in PCB layout (1-5 jaar)
   • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
   • Werkervaring als hardware designer is een pré

   Wat bieden wij?

   Vanuit Hengelo (OV) biedt Sintecs een moderne, open en inspirerende werkomgeving met veel interactie tussen de medewerkers. We hebben een deskundig en hecht team. Er wordt vaak tussen de middag gewandeld, veel gepraat over techniek en op de vrijdagmiddag informeel geborreld. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en Sintecs staat open voor flexibele werktijden.

   Meer info

   Voor meer informatie mag je contact opnemen met Henk Mengerink, tel. 074-2555713.

   Interesse gewekt?

   Wij ontvangen graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar jobs@sintecs.nl, t.a.v. Vera Hooijsma.

   Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat Sintecs jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van Sintecs verwijderd.

   Sintecs verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
   Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.