Door al jaren bezig te zijn met high-speed elektronicaprojecten hebben we iets belangrijks ontdekt. Bijna alle elektronica waar wij iets aan bijdragen werkt meteen, zonder gedoe. Dat komt omdat wij grondig analyseren tijdens het hele ontwerptraject. We maken veel kleine iteraties om het ontwerp te verbeteren vóórdat we een prototype laten maken.

We willen graag laten zien dat we in Nederland nog veel kunnen winnen door met betrouwbaardere prototypes sneller naar een werkend product te gaan. Daarom verdelen we een week gratis hulp onder een vijftal high-performance digitale elektronicaprojecten. We zoeken met name projecten die – ondanks goede ontwerpers en zorgvuldig ontwerpen – tegen een struikelblok in hun high-speed elektronica-ontwerp aanlopen.

Onder de bedrijven die zich voor 22 april inschrijven met een lastige ontwerpkeuze, een knelpunt of een probleem met digitale high-performance elektronica, verdelen we een week van onze tijd. We helpen bijvoorbeeld de voors en tegens van moeilijke design keuzes op een rijtje te zetten, doen een schema- of layout-review, of helpen met analyse en troubleshooting in een bestaand product. Van de projecten die zich inschrijven kiezen we er vijf uit.

Alle bedrijven die zich inschrijven profiteren sowieso, omdat we deze zomer en herfst korting geven op het volgende project.

Schrijf je hier meteen in >>

Lees meer details over hoe het werkt >>

“De meeste ontwerpers nemen mogelijke pijnpunten in een digitaal high-speed ontwerp pas onder de loep als ze in hun prototype merken hoe groot de effecten zijn,” aldus Asker Bazen, managing director bij Sintecs. “Dat is erg jammer, want wij weten uit ervaring dat het eerste prototype betrouwbaarder kan door het ontwerp vanaf het begin gericht te analyseren met behulp van bijvoorbeeld signal integrity en power integrity analyse. Op basis van de modellen zien we al waar de problemen zullen optreden, en lossen we ze op voordat ze in het eerste prototype terecht komen. Daarmee bespaar je al snel een ronde prototypes.”

“We willen graag heel Nederland laten zien dat je snelller een werkend prototype kunt hebben door eerder in het ontwerptraject betere ontwerpkeuzes te maken. Een beter ontwerp heeft niets te maken met magie, en alles met kennis en ervaring om de resultaten van de analysetools goed te interpreteren en om te zetten naar een snelle verbetering van je ontwerp. Onze mensen werken er dag in, dag uit mee en hebben die ervaring.”