+31 74 2555 713 info@sintecs.nl
  • > English
  • info@sintecs.nl

   +31 74 2555 713

   expertises

   Hardware design

   Eén van onze expertise gebieden is het ontwikkelen van hardware. Daarbij ligt de focus van onze engineers op high speed digitaal board design. Denk daarbij aan designs met NXP processoren uit de i.MX en Layerscape series, en aan Xilinx UltraScale+ en Altera SoC toepassingen, gecombineerd met DDR3 of DDR4, PCIe, USB 3.0, SerDes, en Gigabit Ethernet. 

    

   Mogelijkheden

   We tekenen niet alleen de schema’s, maar ontwikkelen ook de hardware architectuur, begeleiden de PCB layout en  schrijven het board support package (BSP). Daarnaast zorgen we ervoor dat prototypes worden geproduceerd, doen we de board bring-up en de hardware verificatie. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze klant een board krijgt dat vlekkeloos werkt. Dit wil zeggen dat het board stabiel werkt, bij alle temperaturen en op de hoogste snelheid. Onze klant laat vervolgens zelf zijn applicatie software op het board draaien.

   Sommige klanten komen bij ons met “een idee op een bierviltje”. Dan maken we het hele design; van architectuur tot en met een volledig werkend board. Andere klanten doen zelf het grootste gedeelte van het ontwerp, en vragen ons om specifieke stukken te doen, zoals het high speed gedeelte rondom een processor of SoC. In beide gevallen werken we nauw samen onze klanten, en zorgen we zo dat zij precies die hardware krijgen waar behoefte aan is.

    

   Cyber Security

   Onze engineers kunnen ook hardware ontwerpen die aan de strengste Cyber Security eisen voldoet en ook daadwerkelijk kan worden gebruikt in cyber toepassingen. 

   > Cyber Security