Jr. digitale hardware engineer

Zelfstandige groeifunctie | Spin in het web | Designing on the edge | Digitale elektronica

Ben jij spin in het web voor onze high-speed digitale elektronica ontwerpen? Hou jij van afwisselende en uitdagende elektronicaprojecten? Wil jij op termijn doorgroeien naar project lead?

Wie zijn wij

Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, of alleen op lage snelheid. De 25 experts van Sintecs snappen precies wat er speelt binnenin de boards en ontwerpen elektronica die wél werkt.

Sintecs zoekt continu naar nieuwe uitdagingen. Op die manier houden we onszelf scherp, en kunnen wij elektronica ontwerpen tot op de grens wat technisch mogelijk is. "Designing on the edge" noemen we dat.

Jouw rol als junior digitale hardware engineer

Binnen ons engineeringsteam, hardware- en software-engineers, ben je verantwoordelijk voor de digitale (high-speed) elektronica-ontwerpen voor onze klanten. Je draagt zorg voor de technische inhoud en coördineert andere stappen in het ontwerpproces zoals bijvoorbeeld PCB ontwerp en productie. Je bent betrokken bij (kortlopende) afwisselende projecten voor verschillende opdrachtgevers.

Je treedt in contact met de elektronicaproducent en opdrachtgever over levering van de PCBA, waarbij je passende componenten functioneel en prijstechnisch uitzoekt. Na levering van de PCBA test en valideer je de geleverde hardware volgens het door jou opgestelde hardware verificatieplan. Zo ben jij de spin in het web bij de productontwikkeling.

Je zorgt samen met je collega’s dat de elektronica die we ontwerpen doet wat ’ie moet doen en dat de opdrachtgever z’n deadline haalt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde hbo opleiding elektrotechniek met 0-3 jaar werkervaring
  • Ervaring met productontwikkeling als (digitale) hardware engineer in soortgelijke omgeving
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.
  • Ervaring met Mentor Graphics en Altium design omgeving is een pré.

Wat bieden wij

Vanuit Hengelo (OV) biedt Sintecs een moderne, open en inspirerende werkomgeving met veel interactie tussen de gebruikers. We hebben een deskundig en hecht team; er wordt vaak tussen de middag gewandeld, veel gepraat over techniek en op de vrijdagmiddag gezellig geborreld. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform en staat Sintecs open voor flexibele werktijden.

Meer info

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Tom Berends, tel. 074-2555713.

Interesse gewekt?

Wij ontvangen graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar jobs@sintecs.nl, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat Sintecs jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van Sintecs verwijderd.

Sintecs verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.

Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.