Stage/ afstudeeronderzoek implementatie ISO 9001

Ben jij die (technisch) bedrijfskundige student die onderzoek naar implementatie van ISO 9001 doet en onze roadmap richting ISO 9001 uitstippelt?

Wie zijn wij

Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, of alleen op lage snelheid. De 25 experts van Sintecs snappen precies wat er speelt binnenin de boards en ontwerpen elektronica die wél werkt.

Sintecs zoekt continu naar nieuwe uitdagingen. Op die manier houden we onszelf scherp, en kunnen wij elektronica ontwerpen tot op de grens wat technisch mogelijk is. "Designing on the edge" noemen we dat.

De opdracht

Binnen Sintecs hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan en willen daarom onze processen verder vastleggen in procedures. Jij gaat onderzoeken hoe wij dit het beste kunnen doen. Je maakt hiervoor gebruik van de standaard ISO 9001 als kapstok. Uit jouw analyse en aanbevelingen moeten een aantal zaken voor ons duidelijk worden: Wat zijn de hiaten in ons proces? Welke quick wins zijn er en welke stappen wij moeten nemen richting een ISO 9001 implementatie?

Jouw rapport belandt niet onderin een lade, wij gaan het gebruiken als een roadmap naar verbetering!

Wat breng je mee

  • HBO/ WO (technische) bedrijfskunde.
  • Interesse in kwaliteitssystemen en procesverbeteringen.
  • Gewend om zelfstandig en gestructureerd te werken.
  • Gericht op het leveren van resultaat, jij maakt graag zaken af.
  • Je durft vragen te stellen en bent nieuwsgierig van aard.

Wat bieden wij

Vanuit Hengelo (OV) biedt Sintecs een moderne, open en inspirerende werkomgeving met veel interactie tussen de gebruikers. We hebben een deskundig en hecht team; er wordt vaak tussen de middag gewandeld, veel gepraat over techniek en op de vrijdagmiddag gezellig geborreld. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform en staat Sintecs open voor flexibele werktijden.

Meer info

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Asker Bazen, tel. 074-2555713.

Interesse gewekt?

Wij ontvangen graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar jobs@sintecs.nl, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat Sintecs jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van Sintecs verwijderd.

Sintecs verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.

Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.