+31 74 2555 713 info@sintecs.nl
  • > English
  • info@sintecs.nl

   +31 74 2555 713

   over sintecs

   Designing on the edge

   Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, alleen op lage snelheid, of niet onder alle omstandigheden. Bij Sintecs hebben we de experts die precies snappen wat er speelt diep binnenin de boards. Daardoor kunnen wij onze klanten helpen om elektronica te ontwerpen die wél werkt.

   welkom bij sintecs

   Experts

   Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, alleen op lage snelheid, of niet onder alle omstandigheden.

   Onze engineers zijn echte experts en snappen precies wat er speelt diep binnenin de boards. Ze zijn echte experts doordat ze continu aan complexe designs voor onze klanten werken en daardoor elke dag meer leren. Daarnaast is er een nauwe samenwerking tussen de engineers uit onze verschillende expertises, waardoor een design vanuit verschillende invalshoeken wordt bekeken. Ook zoeken de engineers zelf continu naar nieuwe uitdagingen. Op die manier houden we onszelf scherp, en kunnen wij elektronica ontwerpen tot op de grens wat technisch mogelijk is. “Designing on the edge” noemen we dat.

    

   Oprichting

   Sintecs is in 2000 opgericht door Hans Klos, met als expertise signal integrity. Sintecs staat dan ook voor Signal Integrity Consultancy Services. Sindsdien is het bedrijf gegroeid naar de huidige ruim 25 medewerkers, en zijn de expertises langzaam uitgebreid.

   In de zomer van 2018 hebben we ons kantoor in de Lansinkveste verruild voor een nieuwe werkplek in Gebouw N, op het High Tech System Park in Hengelo. Gebouw N is een zeer moderne, open en inspirerende omgeving, waar veel interactie is tussen de verschillende bedrijven en medewerkers. 

   Bekijk hier de video over Gebouw N >