+31 74 2555 713 info@sintecs.nl

info@sintecs.nl

+31 74 2555 713

sintecs zoekt:

Digitale Hardware Engineer / Project Lead

VERBINDENDE KRACHT | RESULTAATGERICHT | DESIGNING ON THE EDGE | DIGITALE HARDWARE

Ben jij de verbindende kracht achter onze high-speed digitale elektronica ontwerpen? Zorg jij ervoor dat iedereen op tijd z’n steentje bijdraagt zodat onze opdrachtgevers de gewenste hardware krijgen? Hou jij van afwisselende en uitdagende elektronicaprojecten voor verschillende opdrachtgevers?

Wie zijn wij

Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, of alleen op lage snelheid. De 25 experts van Sintecs snappen precies wat er speelt binnenin de boards en ontwerpen elektronica die wél werkt.

Sintecs zoekt continu naar nieuwe uitdagingen. Op die manier houden we onszelf scherp, en kunnen wij elektronica ontwerpen tot op de grens wat technisch mogelijk is. “Designing on the edge” noemen we dat.

Jouw rol als Digitale Hardware Engineer – Project Lead

Als digitale hardware engineer / project lead neem je het voortouw in projecten met digitale (high-speed) elektronica-ontwerpen.

Je bent betrokken bij kortlopende, afwisselende projecten. Je bent het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers op technisch vlak en ook wat betreft de planning/deadlines. Daarnaast werk je vaak samen met ontwerpers bij de klant en andere marktpartijen, leveranciers en samenwerkingspartners, die over de gewenste expertise beschikken om tot een volledig (deel) product te komen.
Na levering van de PCBA ondersteun je bij het testen, valideren, en eventueel bij troubleshooting, zodat de hardware op tijd en volgens specificatie aan de opdrachtgever uitgeleverd kan worden.

Wat breng je mee

  • Hbo/wo-opleiding, voorkeur richting Elektrotechniek
  • Minimaal 3 jaar ervaring met productontwikkeling in soortgelijke rol én omgeving
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis van EMC, Elektrische veiligheid en CE wet- en regelgeving is een pré

Wat bieden wij

Vanuit Hengelo (OV) biedt Sintecs een moderne, open en inspirerende werkomgeving met veel interactie tussen de gebruikers. We hebben een deskundig en hecht team; er wordt vaak tussen de middag gewandeld, veel gepraat over techniek en op de vrijdagmiddag gezellig geborreld. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform en staat Sintecs open voor flexibele werktijden.

Meer info

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Tom Berends, tel. 074-2555713.

Interesse gewekt?

Wij ontvangen graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar jobs@sintecs.nl, t.a.v. Vera Hooijsma, tel. 074-2555713.

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat Sintecs jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van Sintecs verwijderd.

Sintecs verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.