+31 74 2555 713 info@sintecs.nl

info@sintecs.nl

+31 74 2555 713

sintecs zoekt:

Digitale Hardware Engineer

DIGITALE ELEKTRONICA | DESIGNING ON THE EDGE | RESULTAATGERICHT

Ben jij de spin in het web voor onze high-speed digitale elektronica ontwerpen? Hou jij van afwisselende en uitdagende elektronicaprojecten voor diverse opdrachtgevers? Wil jij een functie waar je jezelf kunt ontwikkelen en waarin je kunt groeien?

Wie zijn wij?

Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, of alleen op lage snelheid. De 25 experts van Sintecs snappen precies wat er speelt binnenin de boards en ontwerpen elektronica die wél werkt.

Sintecs zoekt continu naar nieuwe uitdagingen. Op die manier houden we onszelf scherp, en kunnen wij elektronica ontwerpen tot op de grens wat technisch mogelijk is. “Designing on the edge” noemen we dat.

Jouw rol als Digitale Hardware Engineer

Binnen ons engineeringsteam, bestaande uit hardware- en software engineers, ben je verantwoordelijk voor de digitale (high-speed) elektronica-ontwerpen. Dit houdt in dat je zorg draagt voor de technische inhoud. Daarnaast coördineer je andere stappen in het ontwerpproces, zoals het PCB ontwerp en de productie. Je bent betrokken bij afwisselende projecten voor verschillende opdrachtgevers.

Als digitale hardware engineer onderhoud je het contact met de opdrachtgever en de elektronicaproducent over het ontwerp en de levering van de PCBA. Na levering van de PCBA test en valideer je de geleverde hardware volgens het door jou opgestelde hardware verificatieplan. Zo ben jij de spin in het web bij de productontwikkeling en zorg je er samen met je collega’s voor dat de elektronica doet wat ’ie moet doen en dat de opdrachtgever z’n deadline haalt!

Het is mogelijk om door te groeien naar de rol van project lead. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers op technisch vlak en ook wat betreft de planning/deadlines en wordt er net iets meer van je verwacht.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde hbo/wo opleiding, voorkeur richting elektrotechniek
  • Minimaal 3 jaar ervaring met high-speed digital design in een soortgelijke rol én omgeving
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring met Mentor Graphics en Altium design omgeving is een pré
  • PCB Layout ervaring is een pré

Wat bieden wij?

Vanuit Hengelo (OV) biedt Sintecs een moderne, open en inspirerende werkomgeving met veel interactie tussen de medewerkers. We hebben een deskundig en hecht team. Er wordt vaak tussen de middag gewandeld, veel gepraat over techniek en op de vrijdagmiddag informeel geborreld. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en Sintecs staat open voor flexibele werktijden.

Meer info

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Tom Berends, tel. 074-2555713.

Interesse gewekt?

Wij ontvangen graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar jobs@sintecs.nl, t.a.v. Vera Hooijsma.

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat Sintecs jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen.

Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van Sintecs verwijderd.

Sintecs verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.