+31 74 2555 713 info@sintecs.nl

info@sintecs.nl

+31 74 2555 713

sintecs zoekt:

Manager operations

Organiseren | Samenwerken | Spilfunctie | Managen | Verbinden | Resultaten

Ben jij de betrokken manager die vanuit haar / zijn persoonlijkheid bij gaat dragen aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie? Zorg jij er voor dat alle praktische zaken soepel lopen? Neem jij het initiatief om structurele verbeteringen vorm te geven? Houd jij van een spilfunctie met een brede verantwoordelijkheid? Heb je een flinke dosis gezond verstand en kun jij het verschil maken?

Wie zijn wij

Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, of alleen op lage snelheid. De 25 experts van Sintecs snappen precies wat er speelt binnenin de boards en ontwerpen elektronica die wél werkt.

Sintecs zoekt continu naar nieuwe uitdagingen. Op die manier houden we onszelf scherp, en kunnen wij elektronica ontwerpen tot op de grens wat technisch mogelijk is. “Designing on the edge” noemen we dat.

Jouw rol als manager operations

In verband met onze verdere groei en professionalisering zijn we op zoek naar een manager operations. In deze nieuwe rol heb je een veelzijdig pakket verantwoordelijkheden en ben je onderdeel van het Sintecs MT.
Als manager operations zorg jij dat de organisatie soepel loopt. Je structureert de manier van werken, signaleert waar dingen stroef lopen, en je neemt initiatief om verbeteringen door te voeren.
Je denkt samen met de development manager, de commercieel manager en de managing director mee over onze strategie en de richting waarin we ons ontwikkelen, je helpt tactische verbeterprojecten te definiëren, en je bent verantwoordelijk voor de implementatie daarvan.
Als kapstok voor de professionalisering gebruiken we ISO 9001:2015. Onderwerpen die daarbinnen aan bod komen zijn onder andere: financiële planning en resource planning, engineering en project management, inkoop en administratie, en IT en security.
Daarnaast geef je leiding aan de medewerkers binnen onze library en analyse disciplines. Je bent op de hoogte van alles wat er speelt bij de engineers, je coördineert de planning en bezetting, en je bent intern en extern het eerste escalatie punt voor deze diensten.

Wat breng je mee

  • Hbo of wo opleiding, bij voorkeur richting techniek of bedrijfskunde
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol
  • Affiniteit met techniek
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Sociaal vaardig, resultaatgericht, besluitvaardig, stressbestendig

Wat bieden wij

Vanuit Hengelo (OV) biedt Sintecs een moderne, open en inspirerende werkomgeving met veel interactie tussen de medewerkers. We hebben een deskundig en hecht team. Er wordt vaak tussen de middag gewandeld, veel gepraat over techniek en op de vrijdagmiddag informeel geborreld. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en Sintecs staat open voor flexibele werktijden.

Meer info

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Asker Bazen, managing director, via +31 74 2555 713.

Interesse gewekt?

Wij ontvangen graag per e-mail jouw cv en beknopte motivatie. Dit kan naar jobs@sintecs.nl, t.a.v. Vera Hooijsma.

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat Sintecs jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van Sintecs verwijderd.
Sintecs verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

Sintecs verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.