+31 74 2555 713 info@sintecs.nl

info@sintecs.nl

+31 74 2555 713

sintecs zoekt:
PCB Ontwerper / PCB Layout Engineer

HIGH-END PCB ONTWERPEN | AFWISSELENDE OPDRACHTEN

Heb jij een passie voor uitdagende high-end, high-speed PCB ontwerpen? Heb jij enige ervaring als Layout engineer en wil jij een senior Layout engineer worden? 

Wie zijn wij?

Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, of alleen op lage snelheid. Sintecs staat al jaren bekend als toonaangevend bedrijf op het gebied van complexe elektronica met High Speed interfaces en ontwerpt elektronica die wél werkt. Onze 30 experts snappen namelijk precies wat er speelt diep binnenin de boards en ontwerpen elektronica tot op de grens van wat technisch mogelijk is. ‘’Designing on the edge’’ noemen we dat.

Jouw rol als PCB Ontwerper / PCB Layout Engineer

Als onderdeel van een groeiend team, met op dit moment 6 PCB layout professionals, ben je verantwoordelijk voor het opzetten, uitwerken en onderhouden van layout designs voor diverse opdrachtgevers. Het merendeel van de layouts binnen Sintecs zijn zeer uitdagend en bevatten een complexe technologie. Het toepassen van technologieën met gebruik van meerdere micro via lagen en  buried via’s in een board opbouw met doorgaans meer dan 10 lagen zijn standaard als je werkt bij Sintecs. Daarnaast zijn je projecten afwisselend en werk je grotendeels op ons kantoor in Hengelo en af en toe op locatie van de klant.

Als layout engineer vaak nauw samen met je collega’s uit de andere disciplines, zoals Hardware engineers en Signal en Power Integrity engineers om samen tot een robuust ontwerp te komen.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde mbo,  of hbo opleiding in de richting elektronica
  • Ervaring in PCB layout (+/- 3 jaar)
  • Ervaring met Mentor Expedition/Pads Pro, Cadence Allegro en/of Altium is een pré
  • Werk ervaring als Hardware engineer is een pré
  • Zelfstandig, leergierig en een teamspeler
  • Interesse om naast PCB layout ook andere disciplines eigen te maken
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

Vanuit Hengelo (OV) biedt Sintecs een moderne, open en inspirerende werkomgeving met veel interactie tussen de medewerkers. We hebben een deskundig en hecht team. Er wordt vaak tussen de middag gewandeld, veel gepraat over techniek, op de vrijdagmiddag informeel geborreld en regelmatig wordt er een uitje gepland.

Sintecs biedt goede marktconforme arbeidsvoorwaarden en staat open voor flexibele werktijden.

Omdat je komt te werken bij een relatief kleine organisatie en alle engineers in hetzelfde kantoor zitten zijn er korte lijnen en is er veel directe communicatie met elkaar.

Meer info

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Henk Mengerink, tel. 074-2555713.

Interesse gewekt?

Wij ontvangen graag per mail jouw cv én motivatie. Dit kan naar jobs@sintecs.nl, t.a.v. Vera Hooijsma.

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat Sintecs jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van Sintecs verwijderd.

Sintecs verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.