+31 74 2555 713 info@sintecs.nl

info@sintecs.nl

+31 74 2555 713

sintecs zoekt:

Stageopdracht klantverhalen vertellen

CREATIEF | ZELFSTANDIG | NIEUWSGIERIG

Ben jij die nieuwsgierige, creatieve student communicatie die ons helpt om het verhaal van onze klanten aan onze potentiële klanten te vertellen?

Wie zijn wij

Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, of alleen op lage snelheid. De 25 experts van Sintecs snappen precies wat er speelt binnenin de boards en ontwerpen elektronica die wél werkt.

Sintecs zoekt continu naar nieuwe uitdagingen. Op die manier houden we onszelf scherp, en kunnen wij elektronica ontwerpen tot op de grens wat technisch mogelijk is. “Designing on the edge” noemen we dat.

De opdracht

Onze huidige klanten weten wel wat we voor ze doen! Maar voor bedrijven die Sintecs nog niet kennen, is het soms moeilijk te zien wat we écht voor ze kunnen betekenen. Natuurlijk kunnen we dat zelf  vertellen… maar liever laten we onze bestaande klanten aan het woord over wat we voor ze doen. Om ons verhaal te vertellen zijn we op zoek naar een nieuwsgierige en creatieve student. Je bezoekt een aantal van onze klanten, gaat het gesprek met ze aan, en vraagt ze op een professionele en vriendelijke manier het hemd van het lijf.

 Het verhaal mag in de vorm van een video, een verhaal op de website, een serie Facebook/LinkedIn posts, een artikel voor een vakblad, et cetera. Het liefst geef je ons verhaal vorm op een aantal verschillende manieren. We laten dat over aan jouw creativiteit en jouw idee van wat onze doelgroep van techneuten aanspreekt.

Wat breng je mee?

  • HBO Media, Informatie en Communicatie, of vergelijkbare studie
  • Je bent creatief en initiatiefrijk in je ideeën en in de uitvoering daarvan
  • Je werkt planmatig en regelt zelf bijtijds wat je nodig hebt
  • Je durft vragen te stellen en bent nieuwsgierig van aard
  • Je vraagt bijtijds hulp als je vastloopt. Je kunt omgaan met tegenslagen en probeert het dan op een andere manier nog eens
  • Je bent realistisch over wat je aan kunt en je maakt af wat je begint

Wat bieden wij?

Vanuit Hengelo (OV) biedt Sintecs een moderne, open en inspirerende werkomgeving met veel interactie tussen de medewerkers. We hebben een deskundig en hecht team; er wordt vaak tussen de middag gewandeld, veel gepraat over techniek en op de vrijdagmiddag gezellig geborreld. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform en staat Sintecs open voor flexibele werktijden.

Meer info

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Vera Hooijsma, tel. 074-2555713.

Interesse gewekt?

Wij ontvangen graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar jobs@sintecs.nl, t.a.v. Vera Hooijsma. 

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat Sintecs jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van Sintecs verwijderd.

Sintecs verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.