Stage/ afstudeeronderzoek levensvatbaarheid nieuw business model

Ben jij die student commerciële economie die ons adviseert hoe Sintecs een nieuwe dienst rendabel in de markt kan zetten?

Wie zijn wij

Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, of alleen op lage snelheid. De 25 experts van Sintecs snappen precies wat er speelt binnenin de boards en ontwerpen elektronica die wél werkt.

Sintecs zoekt continu naar nieuwe uitdagingen. Op die manier houden we onszelf scherp, en kunnen wij elektronica ontwerpen tot op de grens wat technisch mogelijk is. "Designing on the edge" noemen we dat.

De opdracht

We zien veel groeimogelijkheden en er zijn volop marktkansen. Daar willen we op een goede manier op inhaken. Daarom ga jij aan de slag met een haalbaarheidsstudie voor één van de vijf mogelijke nieuwe diensten die we willen vermarkten. Kunnen we hier een rendabel business model van maken? Hoe zit het concurrentielandschap in elkaar? Hoe kunnen we ons onderscheiden met de dienst? Je kunt ons je commerciële inzicht laten zien. Op basis van je plan en je advies besluiten we of we de dienst in de markt gaan zetten of niet.

Wil je graag betrokken zijn bij een interessante business case die in praktijk gebracht kan worden? Dan ben bij Sintecs aan het juiste adres!

Wat breng je mee

  • HBO/WO commerciële economie/management/small business
  • Positieve en open instelling
  • Commercieel inzicht en onderzoeksvaardigheden
  • Gewend om zelfstandig en gestructureerd te werken
  • Je durft vragen te stellen en bent nieuwsgierig van aard.

Wat bieden wij

Vanuit Hengelo (OV) biedt Sintecs een moderne, open en inspirerende werkomgeving met veel interactie tussen de gebruikers. We hebben een deskundig en hecht team; er wordt vaak tussen de middag gewandeld, veel gepraat over techniek en op de vrijdagmiddag gezellig geborreld. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform en staat Sintecs open voor flexibele werktijden.

Meer info

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Asker Bazen, tel. 074-2555713.

Interesse gewekt?

Wij ontvangen graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar jobs@sintecs.nl, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat Sintecs jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van Sintecs verwijderd.

Sintecs verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.

Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.