Stage/ afstudeeronderzoek levensvatbaarheid nieuw business model

Ben jij die student commerciële economie die ons adviseert hoe Sintecs een nieuwe dienst rendabel in de markt kan zetten?

De opdracht

We zien veel groeimogelijkheden en er zijn volop marktkansen. Daar willen we op een goede manier op inhaken. Daarom ga jij aan de slag met een haalbaarheidsstudie voor één van de vijf mogelijke nieuwe diensten die we willen vermarkten. Kunnen we hier een rendabel business model van maken? Hoe zit het concurrentielandschap in elkaar? Hoe kunnen we ons onderscheiden met de dienst? Je kunt ons je commerciële inzicht laten zien. Op basis van je plan en je advies besluiten we of we de dienst in de markt gaan zetten of niet.

Wil je graag betrokken zijn bij een interessante business case die in praktijk gebracht kan worden? Dan ben bij Sintecs aan het juiste adres!

Jouw profiel

  • HBO/WO commerciële economie/management/small business
  • Positieve en open instelling
  • Commercieel inzicht en onderzoeksvaardigheden
  • Gewend om zelfstandig en gestructureerd te werken
  • Je durft vragen te stellen en bent nieuwsgierig van aard.

Wie zijn wij

Wij helpen bedrijven om complexe elektronica te ontwerpen die wél werkt. Dat kunnen we omdat wij grondig analyseren tijdens het hele ontwerptraject. We maken veel kleine iteraties om het ontwerp foutloos te maken vóórdat we een prototype laten maken. Ons werk is uitdagend en technisch interessant.

We hebben een hecht team, wandelen tussen de middag vaak een rondje, en houden van gezellig borrelen op de vrijdagmiddag.

Solliciteren en informatie

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Asker Bazen, tel.: 074-2555 713.

Jouw sollicitatie mag je mailen naar jobs@sintecs.nl t.a.v. Cathy Simons, HR Consultant.