Stageopdracht klantverhalen vertellen

Ben jij die nieuwsgierige, creatieve student communicatie die ons helpt om het verhaal van onze klanten aan onze nog-niet-klanten te vertellen?

Wie zijn wij

Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, of alleen op lage snelheid. De 25 experts van Sintecs snappen precies wat er speelt binnenin de boards en ontwerpen elektronica die wél werkt.

Sintecs zoekt continu naar nieuwe uitdagingen. Op die manier houden we onszelf scherp, en kunnen wij elektronica ontwerpen tot op de grens wat technisch mogelijk is. "Designing on the edge" noemen we dat.

De opdracht

Onze klanten weten wel wat we voor ze doen! Maar voor bedrijven die Sintecs nog niet kennen, is het soms moeilijk te zien wat we écht voor ze kunnen betekenen. Natuurlijk kunnen we dat zelf  vertellen… maar liever laten we onze bestaande klanten aan het woord over wat we voor ze doen.

We zijn op zoek naar een nieuwsgierige en creatieve communicator, die ons helpt ons verhaal te vertellen, met hulp van onze bestaande klanten.

Je bezoekt hiervoor een aantal van onze klanten, gaat het gesprek met ze aan, en vraagt ze op een professionele en vriendelijke manier het hemd van het lijf.

Wat onze klanten je vertellen, gebruik je om ons verhaal mee te vertellen aan bedrijven die ons nog niet kennen. Dat verhaal mag in de vorm van een video, een verhaal op de website, een serie Facebook/LinkedIn post, een artikel voor bijvoorbeeld het blad “elektronica”, etc etc. Het liefst geef je ons verhaal vorm op een aantal verschillende manieren, omdat verschillende mensen nu eenmaal verschillende communicatievoorkeuren hebben.

We laten dat over aan jouw creativiteit en jouw idee van wat onze doelgroep van techneuten aanspreekt, ongeacht of ze nou elektronica ontwerpen of de beslissing moeten nemen dat ze onze hulp kunnen gebruiken. Wij werken voor iedereen die wel een handje kan gebruiken bij een complex elektronica-ontwerp.

Wat breng je mee

  • HBO Media, Informatie en Communicatie of soortgelijk
  • Je bent  creatief en initiatiefrijk in je ideeën en in de uitvoering daarvan.
  • Je werkt planmatig en je regelt zelf bijtijds wat je nodig hebt.
  • Je durft vragen te stellen en bent nieuwsgierig van aard.
  • Je vraagt bijtijds hulp als je vastloopt. Je kunt omgaan met tegenslagen en probeert het dan op een andere manier nog eens.
  • Je bent realistisch over wat je aan kunt en je maakt af wat je begint.

Wat bieden wij

Vanuit Hengelo (OV) biedt Sintecs een moderne, open en inspirerende werkomgeving met veel interactie tussen de gebruikers. We hebben een deskundig en hecht team; er wordt vaak tussen de middag gewandeld, veel gepraat over techniek en op de vrijdagmiddag gezellig geborreld. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform en staat Sintecs open voor flexibele werktijden.

Meer info

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Vera Hooijsma, tel. 074-2555713.

Interesse gewekt?

Wij ontvangen graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar jobs@sintecs.nl, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat Sintecs jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van Sintecs verwijderd.

Sintecs verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.

Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.