Technical project manager (@ASML)

Klantwensen | team aansturen | xSD systems designer

Help jij onze klant ASML om hun eisen scherp te krijgen zodat wij goede system Design modellen van elektronicamodules voor hen kunnen tekenen? Wij zijn bezig hun Systems Designer modellenbibliotheek te vullen en zoeken de schakel tussen ASML en ons team van tekenaars in Minsk.

Wie zijn wij

Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, of alleen op lage snelheid. De 25 experts van Sintecs snappen precies wat er speelt binnenin de boards en ontwerpen elektronica die wél werkt.

Sintecs zoekt continu naar nieuwe uitdagingen. Op die manier houden we onszelf scherp, en kunnen wij elektronica ontwerpen tot op de grens wat technisch mogelijk is. "Designing on the edge" noemen we dat.

Jouw rol als technical project manager

Voor ASML maken wij een bibliotheek in xSD Systems Designer met modellen van alle modules (o.a. PCBAs, sensoren, actuatoren) en connectoren die ze in hun assortiment hebben. Hiermee kan ASML sneller en betrouwbaarder grote en ingewikkelde systemen ontwerpen, waarbij ze veel verschillende modules met verschillende functies aan elkaar koppelen (multi-board systems design).

Voordat we Systems Designer modellen van een serie modules kunnen tekenen, stem je met ASML een standaardtekenwijze af op basis van een aantal proefmodellen die jouw collega’s in Minsk tekenen. Het is jouw rol om de richtlijnen van de klant te concretiseren en samen met de collega’s in Minsk in duidelijke (Engelse) taal vast te leggen. Vervolgens leid je ze op zodat ze goed voorbereid aan het tekenen van een serie kunnen beginnen en je bent hun vraagbaak tijdens het tekenen van de serie.

Sommige modules zijn dusdanig complex dat ze als individuele projecten behandeld worden. Je bent dan aanwezig bij de kick-off meetings van dit project en vertaalt het project richting jouw collega’s in Minsk waarbij je ze optimaal ondersteunt. Voor zowel het seriematige werk als de individuele Systems Designer projecten ben jij van de start tot een met de oplevering het aanspreekpunt en vraagbaak tussen de klant en Sintecs.

De manier waarop we de bibliotheek bij ASML vullen is een proces dat nog in ontwikkeling is. Je zoekt daarom ook actief naar methodes om de projectaanpak te verbeteren en de xSD Systems Designer bibliotheek efficiënter te vullen.

Je werkt 2 dagen per week in Veldhoven en de rest van de week in Hengelo. Op incidentele basis kan het zijn dat je in Minsk bent.

Wat breng je mee

  • Minimaal een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur Technische Bedrijfskunde (TBK)
  • Sterke affiniteit met (elektro)techniek
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
  • Actuele ICT kennis en ervaring (Office)
  • Ervaring met Mentor Graphics xSD Systems Designer is een pré

Je herkent jezelf in

  • Je bent doortastend, vasthoudend en assertief
  • Je communiceert helder met een open en nieuwsgierige houding
  • Je bent analytische sterk en zoekt altijd naar mogelijkheden
  • Je werkt gestructureerd, planmatig en nauwkeurig

Wat bieden wij

Vanuit Hengelo (OV) biedt Sintecs een moderne, open en inspirerende werkomgeving met veel interactie tussen de gebruikers. We hebben een deskundig en hecht team; er wordt vaak tussen de middag gewandeld, veel gepraat over techniek en op de vrijdagmiddag gezellig geborreld. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform en staat Sintecs open voor flexibele werktijden.

Meer info

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Inès Nijman, tel. 074-2555713.

Interesse gewekt?

Wij ontvangen graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar jobs@sintecs.nl, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat Sintecs jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van Sintecs verwijderd.

Sintecs verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.

Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.