xSD Systems Designer bibliotheekbeheerder

Kwaliteitscontrole | xSD Systems Designer modellen | Verzorgen bibliotheek klant

Zorg jij er voor dat de bibliotheek van onze klant piekfijn in orde is? Ben jij iemand die graag de kwaliteit van de door ons gemaakte modellen wil garanderen? Wij zoeken een secure en pro-actieve beheerder voor de Systems Design modellenbibliotheek van onze klant.

De functie xSD Systems Designer bibliotheekbeheerder

Voor één van onze klanten maken wij een bibliotheek (xSD Systems Designer) met modellen van alle modules (PCBAs) en connectoren die ze in hun assortiment hebben. Hiermee kan deze klant sneller en betrouwbaarder grote en ingewikkelde systemen ontwerpen, waarbij ze veel verschillende boards met verschillende functies aan elkaar koppelen  (multi-board systems design).

Jij doet de kwaliteitscontrole van de modellen die je collega’s tekenen. Hebben ze de indeling gemaakt zoals de klant die gevraagd heeft? Zijn de modellen getekend volgens de richtlijnen? Klopt het model met de fysieke module, met andere woorden, hebben de tekenaars niet per ongeluk een foutje gemaakt? Als je een foutje vindt, vraag je aan de tekenaars om dit op te lossen en kijk je later hun werk nog een keertje na.

Nadat je je akkoord hebt gegeven op het resultaat, laadt je het werk in in de modellenbibliotheek (xSD Systems Designer) van onze klant. Ook zij doen een review van het werk; jij bent bij de reviewbesprekingen aanwezig en zorgt ervoor dat je eventueel gevonden foutjes óf wijzigingen, die moeten gebeuren omdat de klant tijdens het reviewproces de richtlijn aanpast, doorspeelt aan de tekenaars en dat ze hun model aanpassen.

Als laatste stap test je vanuit de programma’s van de klant of ze het nieuwe model kunnen gebruiken volgens de verwachting.

Je werkt 2 dagen per week in Veldhoven en de rest van de week in Hengelo.

Jouw profiel

  • MBO opleiding of niveau
  • Affiniteit met of achtergrond in techniek
  • Je bent secuur en grondig, je slaat geen stappen over
  • Je werkt planmatig en houdt de afspraken over oplevering aan de klant goed in de gaten
  • Je vraagt bijtijds hulp als je vastloopt
  • Je beschikt over de communicatieve vaardigheden om zowel met collega’s als met opdrachtgevers te schakelen, in het Nederlands én in het Engels
  • Ervaring met Mentor Graphics xSD Systems Designer is een pré

 

Sintecs | Designing on the Edge

Het wordt steeds moeilijker om goede elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak maar half, of alleen op lage snelheid. De experts van Sintecs snappen precies wat er speelt binnenin de boards.

De Sintecs engineers zoeken continu naar nieuwe uitdagingen. Op die manier houden we onszelf scherp, en kunnen wij elektronica ontwerpen tot op de grens wat technisch mogelijk is. “Designing on the edge” noemen we dat.

Wij helpen elektronica te ontwerpen die wél werkt.

We hebben een hecht team; er wordt tussen de middag gewandeld, veel gepraat over techniek en op de vrijdagmiddag gezellig geborreld.

Solliciteren en informatie

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Inès Nijman, tel. 074-255 57 13.

Je sollicitatie mag je mailen naar jobs@sintecs.nl, t.a.v. Corinne Grefte, HR Consultant.